Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

ATHENS BRIDAL WEEK 2016









BRIDAL EXPO & BRIDAL FASHION WEEK – ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ
ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΑΜΗΛΙΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ – ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ

Το Σάββατο 9 Ιανουαρίου στις 11:00 το πρωί ανοίγει τις πύλες της η  4η έκθεση γάμου-βάπτισης Bridal Expo και μαζί η μοναδική Bridal Fashion Week της Αθήνας , ένας απόλυτος  θεσμός κομψότητας και πολιτισμού.
Στη τελετή έναρξης η αν. Υπουργός Οικονομίας Ανάπτυξης & Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά, ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης, ο πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου και ο πρόεδρος του ΕλληνοΚαναδικού Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνος Κατσιγιάννης, υπό την αιγίδα των οποίων τελεί η διοργάνωση, θα τιμήσουν με την παρουσία τους την πρώτη ημέρα προσδίδοντας μια ιδιαίτερη λαμπρότητα και αίγλη .
Συμμετέχουν οι 120 καλύτερες επιχειρήσεις της Αθήνας, με προϊόντα και υπηρεσίες για την οργάνωση του γάμου και της βάπτισης και 30 Έλληνες σχεδιαστές.
Στο opening της Bridal Fashion Week, το Σάββατο στις 17:00, η φίρμα Parthenis με την υπογραφή της Ορσαλίας Παρθένη, θα προτείνει τα ωραιότερα νυφικά για το 2016.
Στις 19:00 η 
Maribel  θα παρουσιάσει τις καλύτερες προτάσεις  νυφικών  από Ευρωπαϊκούς οίκους.
Στις 21.00  η Kathy Heyndels θα κλείσει δυναμικά την πρώτη ημέρα της Εβδομάδας Μόδας του Γάμου με τη collection που υπογράφει ο Γιάννης Τόγκος, μαζί με τις σχεδιαστικές ανδρικές προτάσεις του οίκου Giannetos οι οποίες θα σηματοδοτήσουν τις ιδιαίτερες στιγμές των μελλονύμφων.
Ακολουθεί το opening party της Kathy Heyndels με τις μουσικές επιλογές της αγαπημένης μουσικής παραγωγού Μάγκυς Χαραλαμπίδου.
Η Bridal Expo μαζί με τη Bridal Fashion Week θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου στις 22:00. Την επιτυχία της υπογράφει η εταιρεία Stalexpo  μια εταιρεία εγγύηση στις διοργάνωσης κύρους και υψηλής αισθητικής..
Το TREND VISION INTERNATIONAL εννοείται θα καλύψει το event με φωτογραφικά ενστατανέ και παρουσίαση επιλέγμένων ντεφιλέ Απο τα πολλά και υπέροχα shows !!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου